Pato jednim tweetom izazvao euforiju navijača Celtica

Dolazi u škotski klub?

Pato jednim tweetom izazvao euforiju navijača Celtica

E. Čaušević

Brazilski napadač Alexandre Pato prema svemu sudeći ponovo će se vratiti u Evropu, ali ovaj u klub s Otoka.

Pato trenutno igra u dalekoj Kini gdje nastupa u dresu Tianjin Quanjiana u koji je stigao prije godinu i po iz Villarreala. Brazilac je prije nekoliko dana imao zanimljivu objavu na Twitteru koja je zaintrigirala njegove fanove.

Ovaj 28-godišnji napadač objavio je emotikon djeteline, a mnogi su to shvatili kao znak da ide u Celtic. Da to nije samo šuplja priča Pato je potvrdio danas novom objavom nakon što je stavio uz isti emotikon i "Evropa".

Mediji u Škotskoj sigurni su da će Pato svoju karijeru nastaviti u dresu Celtica, te da će njegova naredna objava na Twitteru to potvrditi. Bio bi to zaista odličan posao za škotskog velikana, a Pata već vide kao novog Henrikha Larssona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi