Pato se oglasio o špekulacijama da se vraća u Milan

"Nikada to nisam rekao"

Pato se oglasio o špekulacijama da se vraća u Milan

Proteklih dana su se u svjetskim medijima pojavile informacije da bi Alexandre Pato mogao napustiti Kinu i vratiti se na San Siro.

Navodno je Pato, nekada jedan od najvećih talenata na svijetu, pristao čak i na smanjenje primanja samo kako bi se vratio u Milan.

Ipak, sada se Brazilac oglasio o ovakvim špekulacijama i iste katagorično demantovao.

"Nikada nisam rekao da napuštam Tianjin Quanjian. Nikada nisam rekao da se vraćam u Sao Paulo, a nikada nisam rekao ni da idem u Milan", napisao je Pato na svom Twitteru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, i dalje se špekuliše o Patovom mogućem povratku na San Siro jer Brazilac nije demantovao kontakt sa svojim bivšim klubom, tako da i dalje postoji mogućnost da su pregovori u toku.

Također, većina medija ne isključuje mogućnosti i da se Pato vrati u rodni Brazil i ponovo obuče dres Sao Paula.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi