Remek-djelo Patrika Schicka koje vrijedi pogledati nekoliko puta!

Majstorija češkog reprezentativca

Remek-djelo Patrika Schicka koje vrijedi pogledati nekoliko puta!

E. Škorić

U jednom od derbija 26. kola njemačke Bundeslige sastali su se Freiburg i Bayer Leverkusen, a lideri šampionata idu prema novoj pobjedi.

Bayer gostuje u Freiburgu od 15:30 sati i želi da se vrati na +10 u odnos na Bayern i mora se priznati da je na dobrom putu jer trenutno vodi s 3:1.

Čini se da će osam kola prije kraja Apotekari imati dvocifrenu bodovnu prednost i da je samo pitanje vremena kada će po prvi put u historiji osvojiti titulu.

Zaista nevjerovatno igra ove sezone ekipa Xabija Alonsa, koja nema nijedan poraz od početka, a sve su šanse da se to ni danas neće dogoditi.

Wirtz je u 2. minuti doveo goste u vodstvo, da bi Doan u 10. izjednačio na 1:1. Pet minuta prije odlaska na odmor Hlozek je pogodio za 1:2, a u nastavku se u strijelce upisao Patrick Schick.

Frimpong je ubacio s desne strane, a onda senzacionalan pogodak češkog napadača. Pravo remek- djelo koje vrijedi pogledati više puta.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bivši napadač Rome često je osporavan, ali je sada pokazao kakav je majstor i kako mu malo treba da ugrozi protivničkog golmana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi