Patrik Shick dobio dozvolu da trenira

Češki napadač se vratio treninzima

Patrik Shick dobio dozvolu da trenira

D. Rakanović

Češki napadač Patrik Shick vratio se treninzima Sampdorije nakon što mu je transfer u Juventus propao zbog problema sa srcem. 

Shick je dobio dozvolu da u slijedećih mjesec dana trenira pod posebnim režimom, gdje će doktori pratiti njegov oporavak i onda će biti odlučeno da li će ga čekati duža pauza ili ne. 

"Sretan sam što sam se vratio na teren. Osjećam se dobro, osmijeh mi je na licu zar ne?", rekao je Shick. 

Podsjetimo, Schick je ostao bez 30 miliona eura vrijednog transfera iz Sampdorije u Juventus i to zbog problema sa srcem koje su mu ljekari tima iz Torina pronašli. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Još uvijek nije poznato da li će Shick ostati u Sampdoriji predstojeće sezone, ili će karijeru nastaviti u nekom drugom klubu. Za njegove zainteresovani su Inter i Tottenham. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi