Smatra da bi Edin trebao doći u London

Legendarni Paul Merson: Džeko bi bio idealan za Chelsea

10

Komentari (10)

user1585249870
Ej ljudi, krenuo je Dzeko, prvo Inter, pa malo u Juventus pa opet u Inter, pa u West Ham, pa u City i polako do Pariza u PSG, al pisto ga nisu zelili, vratio se picku materinu.
Eno citam turske novine kazu da Dzeko potpisuje za Fenerbahce, bit ce dobar tandem zajedno sa Ozilom. Hoceli Amra ostaviti Rim i otici u Istanbul.
Kao sto sam i rekao ranije vise puta Dzeko ostaje u Romi, sledeci novi naslov ce biti na sportsportba "Dzeko se izvinio Fonseci"
WOLF20
Hocemp jos detalja
ako1986
Mozda se vrati u Wolfsburg pa kao Grafite odradi dobre 2 sezone i to je to....
Eno30
Uh Dzeko sto se ti naputova i izmjenu klubova od Spanije, Engleske, Turske i Italije. Sutra ili veceras bice da ides u Bajern ili Dortmund
_Delic_22
Manjka interesniz kine Brine nas sve to
samir49
Slobodas
Pričaj nam tata dabre gdje će Džeko
Edin Merlin
Posrani keljo zavisi od njegovog transfera...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.