Pogba nije napustio Manchester United baš na lijep način: "To nikada nisam vidio u fudbalu"

Sve će otkriti u svom dokumentarcu

Pogba nije napustio Manchester United baš na lijep način: "To nikada nisam vidio u fudbalu"

Endin Čaušević

Paul Pogba bi uskoro trebao otkriti ime svog novog kluba.

Pogba je odlučio da napusti Manchester United nakon što nije uspio postići dogovor oko nastavka saradnje, te će kao slobodan igrač napustiti Old Trafford.

Francuski veznjak će od početka jula zvanično biti slobodan igrač i moći će potpisati za neki drugi klub, a čini se da je već sada jasno gdje će Pogba nastaviti svoju karijeru.

Već neko vrijeme se špekuliše da je Pogba sve dogovorio s Juventusom i da je odlučio da se vrati u nekadašnji klub. Navodno, sve bi mogao da potvrdi sutra u premijernom izdanju svog dokumentarca "Pogmentary".

Također, kako je objavio engleski The Athletic on je u dokumentarcu pričao i o Manchester Unitedu i objasnio je zašto je odlučio da napusti klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Cilj mi je da pokažem da je Manchester United napravio grešku što me je pustio da toliko čekam novi ugovor. Kako možete reći igraču da želite da ostane u klubu, a na kraju mu ništa ne ponudite? To nikada nisam vidio u fudbalu", rekao je Pogba.

Ovaj dokumentarac će sutra biti premijerno prikazan na Amazonu i očekuje se da Pogba otkrije dosta stvari o kojima je šutio prethodnih sezona, a to se posebno odnosi na boravak u Manchester Unitedu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1609866240
Ovaj je uzeo toliko para u Unitedu, da bi trebao do kraja karijere da igra besplatno! Da je kakav čovjek!
6 1
NKZ1922
Odbio si 300k sedmicno, a oni su idioti sto su ti uopste i to ponudili. Sta si ocekivao, da ce ovi ponuditi jos vise samo da bi te gledali kako objavljujes storije i izvodis retardirane plesove na terenu? Vozdra viruse.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi