Francuzi bijesni: Mi tugujemo, Pogba se zabavlja

Opet kritike za veznjaka

Francuzi bijesni: Mi tugujemo, Pogba se zabavlja

Edmir Škorić

Francuska je doživjela potpuni fijasko na Evropskom prvenstvu, pošto je ispala još u osmini finala od Švicarske na penale.

I dok Francuska i dalje tuguje, gledajući ostale velike reprezentacije u završnici prvenstva, Paul Pogba uživa na odmoru u Sjedinjenim Američkim Državama.

Pogba je odmah nakon Eura otišao na odmor u Miami, a tamo je posjećivao diskoteke i noćne klubove, družio se s Ronaldinhom i Paulom Dybalom, ali istovremeno dodatno vrijeđao francusku naciju.

"Je li moguće da se on zabavlja dok svi mi drugi tugujemo?", pitaju se mnogi navijači Francuske na društvenim mrežama.

Mediji u toj zemlji takođe su objavili fotografije Pogbe u društvu Ronaldinha, Dybale i Matuidija u Miamiju uz opasku da je "prebrzo zaboravio sve ono što nam se dogodilo".

Pogba je postigao gol protiv Švicarske, odigrao je dobar meč, ali kasnije su ga neki saigrači optužili da nije pomagao u odbrani i na neki način ga direktno okrivili za sramotnu eliminaciju od autsajdera Švicarske.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Ipak, njemu očito to sve nije teško palo, sudeći po fotografijama sa odmora, a trenutno su se pojačale glasine o njegovom odlasku iz Manchester Uniteda. Za njegove usluge se zanima PSG koji je odlučio da pokori i Francusku i Evropu s obzirom na pojačanja.

Hakimi je danas potpisao, očekuje da to sutra napravi Sergio Ramos, a čekaju se još Donnarumma, Wijnaldum...

Top Komentari

Savage
Sta je trebao? Ostat u Francuskoj ciji presjednik u svakim medijama optuzuje muslimane iz getta da su najveci problem drzave...uzivaj care, i ja bih da mogu. Pozz svima.
13 0
demar
Treba da padne u depresiju sto nije osvojio Euro, nije fudbal zivot
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije