Paul Pogba je donio konačnu odluku!
(Foto: EPA)

Želi da ide

Paul Pogba je donio konačnu odluku!

M. Šljivak

Paul Pogba je odlučio.

Reprezentativac Francuske je, prema pisanju engleskih medija, odlučio da napusti redove Manchester Uniteda i to je saopštio rukovodstvu tima sa Old Trafforda.

Pogba silno želi u Real Madrid. Spreman je čak da se odrekne i ogromne plate kako bi potpisao ugovor sa Kraljevima, gdje ga trener Zinedine Zidane čeka otvorenih ruku.

Zidaneu je sjajni veznjak glavna želja. On lično radi na njegovom dovođenjeu i lako bi se moglo desiti da upravo Pogba postane naredno veliko pojačanje Kraljeva.

Međutim, neće čelnicima Reala biti lako da ispune želju svom treneru. United želi 150 miliona funti za Francuza, što je cifra koji Real nema namjeru platiti.

Ipak, pokušat će iz Madrida Unitedu ponuditi određene zamjene. Spominje se da će uz novac pokušati Crvenim đavolima ponuditi i Garetha Balea, koji je otpisan za novu sezonu.

Pogba svim silama želi u Madrid. Čak je zbog toga odbio i ponude svog bivšeg tima Juventusa, koji ga želi vratiti u svoje redove.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da li će francuski veznjak na kraju završiti na Santiago Berbabez, vjerovatno ćemo saznati u narednih mjesec dana, ali posao bi vrlo lako mogao biti završne.

Real je, podsjetimo, već angažovao nekoliko sjajnih pojačanja, a stigli su Eden Hazard, Luka Jović, Ferland Mendy i Eder Militao.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE