Neviđena bahatost pokojnog Raiole: Skupi Rolls-Royce, ponuda od 340.000 eura i bezobrazni odgovor...

Kontroverzni menađer

Neviđena bahatost pokojnog Raiole: Skupi Rolls-Royce, ponuda od 340.000 eura i bezobrazni odgovor...

Admin Čaušević

Posljednje sezona za Paula Pogbu su bile sve osim lake. Francuzu krajem juna ističe ugovor s Manchester Unitedom i spreman je da se vrati u Juventus.

Pogba će u petak 17. juna imati premijeru dokumentarca o svojoj karijeru. Film pod nazivom "Pogmentary" prema najavama nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Između ostalih u dokumentarcu će biti riječi o tome kako su tekli pregovori oko produženja ugovora s Manchester Unitedom još dok je pokojni Mino Raiola bio živ.

Crveni đavoli su dva puta nudili Pogbi da produži ugovor po trenutnim uslovima od 290.000 funti sedmično što bi učinilo jednim od najboljih igrača svijeta.

Kada se ta cifra konvertuje u evru radi se o 340.000 eura sedmično, odnosno 16 miliona godišnje. Riječ je o zaista nevjerovatnom iznosu.

"Kako možete reći igraču da ga volite, a ništa mu ne nudite", može se čuti kako iznervirani Poba iz svog skupocjenog Rolls-Roycea govori Raioli.

Oglasi

Većina dokumentarca se fokusira na odlazak iskusnog veznjaka sa Old Trafforda i njegov razgovog s Raiolom koji je u međuvremenu preminuo.

Raiola: "Paul, u situaciju si koja je veoma posebna. Nemaš pojma. Nemaš pojma."

Pogba: "Je li Manchester United napravio drugu ponudu?"

Raiola: "Da, apsolutno žele da ostanše. Ali ponuda to ne pokazuje. Rekao sam im da ako žele da ostane da ne prave tu ponudu. Dat ću im do znanja da ako žele da ostaneš i oko tebe grade projekat da se moraju ponašati drugačije i staviti novac na stol."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pogba: "Lažu. Kako možete reći igaču da ga volite i ne nudite mu ništa. To nikad do sada nisam vidio."

Na jednoj od posljednjih scena dokumentarca koji će premijerno biti prikazan u petak se može vidjeti kako Pogba poručuje da će Unitedu pokazati da su pogriješili što mu nisu ponudili novi ugovor.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rabodimis
XD Drama..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti