Paulinho šokirao čelnike Barcelone: Dolazim da popričamo

Vraća se u Kinu?

Paulinho šokirao čelnike Barcelone: Dolazim da popričamo

Endin Čaušević

Brazilski reprezentativac Paulinho prošlog ljeta iznenadio je fudbalski svijet transferom u Barcelonu iz daleke Kine.

Čelnici Barcelone iznenadili su navijače odlukom da dovedu prošlog ljeta Paulinha iz Kine, ali se to pokazao kao veoma dobar potez. Brazilac iza sebe ima jako dobru sezonu u dresu katalonskog kluba i uspio je dokazati navijačima da je pravo pojačanje.

Ipak, Brazilac je sinoć ponovo uspio da šokira navijače Barcelone nakon što je potvrdio da postoji mogućnost da se ovog ljeta vrati u Kinu. Naime, Paulinho je dobio ponudu svog bivšeg kluba Guangzhou Evergrandea i poručio je da će ozbiljno razmisliti o tome da li će se vratiti u Kinu.

"Idem u Barcelonu s menadžerom da razgovaramo s čelnicima kluba oko ove ponude. Imam ponudu iz Kine i još jednog evropskog klubba, ali to ne mora značiti da ću napustiti Barcelonu. Moramo razgovarati i vidjet ćemo šta će biti na kraju", rekao je Paulinho.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj 29-godišnji veznjak u Barcelonu je stigao za 40 miliona eura, a na 49 utakmica u svim takmičenjima postigao je devet golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi