Jedan poziv je sve promijenio: Dybala odbio Inter i iznenadio sve izborom novog kluba

Ide u Rim

Jedan poziv je sve promijenio: Dybala odbio Inter i iznenadio sve izborom novog kluba

E. Čaušević

Paulo Dybala još uvijek nije pronašao novi klub iako je bilo gotovo sigurno da će potpisati za Inter.

Dybala je napustio Juventus na kraju sezone nakon što nije uspio postići dogovor sa Starom damom oko nastavka saradnje.

Javnost u Italiji bila je sigurna da će Argentinac karijeru nastaviti u Interu s kojim je navodno već sve imao dogovoreno, ali do potpisa za ovaj klub još uvijek nije došlo.

Prethodnih dana se uveliko piše o tome da je Dybala promijenio odluku i da neće zaigrati u dresu Intera. Navodno, sada je na korak od potpisa za Romu što je veliko iznenađenje za sve.

Malo ko je mogao očekivati da će Dybala nakon svega završiti baš u Romi, ali kako piše Calciomercato jedan poziv je sve promijenio.

Navodno, Dybalu je nedavno direktno kontaktirao Jose Mourinho koji je razgovarao s njim više od pola sata i jasno mu je objasnio zbog čega bi za Argentinca najbolja opcija bila dolazak u Romu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mourinho je poručio Dybali da će biti prva zvijezda ekipe i igrač oko kojeg će se graditi ostatak tima. Argentinac je bio itekako zadovoljan s onim što mu je Mourinho rekao i navodno je odlučio da odbije Inter i potpiše za Romu.

Kako navodi Calciomercato uskoro će biti sve poznato jer Dybala želi što prije da riješi pitanje novog kluba kako bi što prije s novim timom mogao početi pripreme za novu sezonu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CN69
Kakve vi dezinformacije sirite i odakle vam ovi "izvori"? Ceka se samo odlazak Sancheza iz Intera da se Dybala zavrsi. Ukoliko se to ne desi u predstojecoj sedmici onda ce Dybala uzeti u razmatranje ostale ponude. Covjek ima dogovor sa Marottom. Ako samo Marotta odluci da ne uzme Dybalu, onda nema nista od tog transfera.
0 2
AmellemA
@USA @EU čekam svoju polovinu. Meni odgovara i ništa, a vi kako vam volja.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi