Ništa od igranja u Ligi prvaka: Dybala rekao ''da'' novom klubu

Ponoćna bomba iz Italije

Ništa od igranja u Ligi prvaka: Dybala rekao ''da'' novom klubu

A. Čaušević

Tačno u ponoć italijanski mediji su objavili nove detalje o budućnosti Paula Dybale.

Argentinac se trenutno nalazi u Torinu gdje trenira individualno i čeka zeleno svjetlo od svog menadžera da otputuje na potpis ugovora.

Ako je vjerovati italijanskim medijima Dybala u novoj sezoni neće igrati u Ligi prvaka pošto je pristao na prelazak u Romu.

Činilo se da će 28-godišnjak završiti u Interu, sve je posmatrao i Napoli, ali izgleda da je pobjedu za njegov potpis odnijela Roma.

Tuttomercato navodi da je Dybala odobrio svoj transfer u Rim, međutim na potpis će morati sačekati neko vrijeme, odnosno dok Vučica proda Nicolu Zaniola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vijesti iz Argentine govore da je Roma za Dybalu pripremila ugovor vrijedan šest miliona po sezoni. Dužina ugovora je četiri godine.

Roma će u novoj sezoni nastupati u Europa ligi što znači da sjajni Argentinac u slučaju transfera u rimski klub neće igrati najelitnije klupsko takmičenje.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi