Dybala bira novi klub

Odlazi iz Juventusa

Dybala bira novi klub

E. Škorić

Argentinski reprezentativac Paulo Dybala odlučio je na kraju sezone napustiti Juventus.

Juventus ni ove sezone nije uspio osvojiti Ligu prvaka, ispao je u osmini finala, a i Scudetto bi mogao biti izgubljen nakon devet uzastopnih titula.

Sprema se velika rekonstrukcija tima na kraju sezone, a vjeruje se da će otići Cristiano Ronaldo i Argentinac Dybala, o čijem odlasku se govorilo i posljednjih mjeseci.

Dybala ima ugovor do ljeta 2022. godine i kako se bliži posljednja godina ugovora, Juve je odlučan da ga proda na ljeto.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za njega se najviše zanimaju engleski klubovi Manchester United i Tottenham i kako sada stvari stoje, on će uskoro birati svoj novi klub.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

_medinic_
Daj ba najdražeg igrača hoće prodat ba ****m vam dan
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi