Ronaldo se oglasio nakon što je žestoko kritikovan, a komentar mu ostavio i Miralem Pjanić

Jasna poruka na Instagramu

Ronaldo se oglasio nakon što je žestoko kritikovan, a komentar mu ostavio i Miralem Pjanić

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo našao se na meti velikih kritika nakon što je Juventus ispao u osmini finala Lige prvaka.

Stara dama je igrala protiv Porta i bila apsoludni favorit, ali su svi ostali iznenađeni kada je portugalski klub uspio da prođe dalje. Za Juventus je ovo novi udarac u takmičenju kojeg tako silno pokušavaju osvojiti.

Nakon revanša u Torinu na udaru kritika našao se Ronaldo za kojeg su mnogi poručili da je odigrao jednu od najslabijih utakmica u svojoj karijeri.

No, nakon svih kritika Ronaldo je odlučio da se oglasi i pošalje svima jasnu poruku.

"Mnogo važnije od broja padova koje imate u životu je kako brzo i jako se vratite na noge. Pravi šampion nikada ne odustaje. Naš fokus je već na Cagliariju u Seriji A i Kupu Italije i dat ćemo sve da osvojimo ove trofeje", napisao je Ronaldo i dodao.

"Istina je da prošlost pripada muzejima, ali nažalost fudbal ima uspomene pa da tako i ja. Historija se ne može izbrisati. Piše se svaki dan s timskim duhom, upornošću i s puno truda. Oni koji to ne razumiju nikada neće postići slavu i uspjeh".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Komentar na Ronaldovu objavu ostavio je i Miralem Pjanić koji mu je čestitao na svemu što je napisao.

Opis nije dostupan.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahin
Čudo, postoji jedan članak o Juventusu a da ga Materazzi nije komentarisao, šta će ovo biti...
6 0
f0restinho
Legenda :)
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi