Paulo Dybala pokazao kako trenira u kućnoj izolaciji

Poslao i jaku poruku svima

Paulo Dybala pokazao kako trenira u kućnoj izolaciji

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa već su nekoliko dana u kućnoj izolaciji nakon što je potvrđeno da je igrač ovog tima Daniele Rugani zaražen koronavirusom.

Juventus je u srijedu navečer potvrdio da Rugani ima koronavirus zbog čega su svi igrači i članovi kluba morali u karantin. Oni su testirani, te nas svu sreću više nije bilo potvrde da je još neko zaražen u ekipi Juventusa.

Fudbaleri ovog tima već su nekoliko dana u kućnoj izolaciji i pokušavaju kući da treniraju koliko god mogu kako bi njihova forma bila barem na nekom nivou.

Na Twitteru se jučer oglasio Paulo Dybala koji je objavio nekoliko fotografija iz svog toma kako trenira, te je poslao jasnu poruku italijanskoj javnosti "Ostanite kući".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi