Poznato lice mijenja Miralema Pjanića u Juventusu?
Foto - EPA

Stara dama želi Rakitića

Poznato lice mijenja Miralema Pjanića u Juventusu?

Midhat Šljivak

Torinski Juventus spreman je tokom ljeta prodati Miralema Pjanića.


Gazzetta dello Sport donijela je jučer informaciju kako je klub iz Torina spreman prodati bh. fudbalera, a već se zna i ko bi ga mogao zamijeniti u klubu.

Iako se spominje mladi Sandro Tonali iz Brescije, u Torinu bi mogao završiti i reprezentativac Hrvatske Ivan Rakitić, koji je na izlaznim vratim Barcleone.

Mundo Deportivo tvrdi da će Juve pokušati da nagažuje 32-godišnjeg fudbalera, a ponuda Barceloni će iznositi 20 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rakitić međutim ne pokazuje preveliku želju za odlaskom iz katalonskog kluba. Međutim, Juventus se ne odbija lako i sasvim sigurno bi do dogovora moglo doći.

Ivan Rakitić je već šest godina član Barcelone za koju je odigrao 299 utakmica i postigao je 35 golov.a

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Hahahahahahahahahahah Pa za njega je Pjanić Andrea Pirlo...
3 1
Mele
Ako ga sad ne prodaju, poslije ide za sicu ili besplatno...Pjana hoce nazad blize kuci . mozda i ode u Psg,,,Sa Veratijem u tandemu, bilo bi nesto dobro..Rakitic moze jos 2 sezone da igra na visokom nivou..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti