Dybala konačno "prelomio" i odlučio za koji klub će potpisati

Argentinac donio odluku

Dybala konačno "prelomio" i odlučio za koji klub će potpisati

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Paulo Dybala donio je odluku oko nastavka karijere.

Dybala je trenutno slobodan igrač jer mu je na kraju prošlog mjeseca istekao ugovor s Juventusom, te nije odlučio da produži ugovor iako je imao ponudu kluba iz Torina.

Argentinac je poručio čelnicima Juventusa da ponudu za nastavak saradnje neće prihvatiti i da će nakon sedam godina napustiti ovaj klub.

Već sedmicama se špekuliše da će Dybala karijeru nastaviti u Interu i da je već sve dogovorio s ovim klubom, ali on još uvijek odugovlači s konačnom odlukom.

Također, prije nekoliko dana pojavile su se informacije da Dybala ima ponudu Manchester Uniteda koju ozbiljno razmatra, no kako stvari stoje neće put Old Trafforda.

Italijanski mediji objavili su danas da je Dybala zvanično prihvatio ponudu Intera i da bi uskoro konačno trebao biti predstavljen kao novo pojačanje ovog kluba.

Međutim, Inter se nalazi trenutno u problemu jer mora prodati barem jednog napadača kako bi se oslobodio prostor za Dybalu kojeg trenutno ne mogu registrovati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gazzetta dello Sport je objavila da će Inter uskoro potvrditi odlazak Alexisa Sancheza nakon čega će moći ozvaničiti dolazak Dybale.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Babuka1
Nista dok Fabrizio ne objavi.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi