Pavard: Bayern? Ništa nije dogovoreno

Žele ga brojni klubovi

Pavard: Bayern? Ništa nije dogovoreno

Član šampionske generacije Francuske s Mundijala u Rusiji, Benjamin Pavard, odbacio je glasine da će karijeru nastaviti u Bayernu.

Sjajnim igrama ovaj 22-godišnji defanzivac je skrenuo pažnju brojnih velikana, među kojima je i Bayern, a pojedini mediji su otišli toliko daleko da su objavili i da je transfer na Allianz Arenu - dogovoren. 

Pavard, s druge strane, takve glasine kategorički je odbacio.

"S Bayernom nisam dogovorio ništa. Imponuje mi zanimanje jednog takvog kluba, ali ja sam fokusiran na svoj Stuttgart", kazao je Pavard za Le Parisien.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Mladi Pavard se uz Bayern dovodi još u vezu sa Barcelonom i Manchester Cityjem, a njegova vrijednost se procjenjuje na 40 miliona eura.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi