Pavić: Nadam se da ćemo ići do kraja na oba fronta

Defanzivac Plavih nakon meča u Banjaluci

Pavić: Nadam se da ćemo ići do kraja na oba fronta

E. Čaušević

Željezničar je izborio plasman u polufinale Kupa BiH pobjedom u Banjaluci protiv Borca sa 2:0.

Plavi su sredinom drugog dijela riješili pitanje pobjednika. Prvo je za 0:1 autogol postigoa Janičić, a nekoliko minuta kasnije tačku na ovaj meč stavio je Semir Štilić koji je postigao spektakularan gol.

Nakon utakmice za SportSport.ba govorio je defanzivac gostujućeg tima Antonio Pavić.

"Znali smo da će biti teška utakmice pogotovo jer je Borac prošlu utakmicu kiksao protiv Sarajeva, ali spremni smo bili i dočekali meč kako treba i zasluženo pobijedili", rekao je Pavić i osvrnuo se na to da li Željo može osvojiti Kup.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Pa uz Kup u igri smo i za titulu u prvenstvu i nadam se da ćemo doći do kraja na oba fronta".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rekorderi
Dobar si ali daj majke ti uputi bar dva upotrebljiva centaršuta u utakmici. Probiješ ti to često ali kad dođe do centaršuta, isto kao da je udariš patrljkom a ne nogom.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi