Pazzini napustio Milan i potpisao za Veronu

Pazzini napustio Milan i potpisao za Veronu

Edmir Škorić

Giampaolo Pazzini je napustio Milan i potpisao ugovor s Veronom.

Iskusni napadač (30) proveo je tri sezone na San Siru, a u posljednjoj je, unatoč 16 pogodaka, pao u nemilost nekoliko trenera koji su se smjenjivali na klupi Rossonera.

Istekao mu je govor i odlučio je da pređe u redove Verone, svjestan da još može da igra na visokom nivou i da ga čeka nekoliko dobrih sezona.

“Počinjem novi profesionalni izzaov i stvarno sam sretan i uzbuđen. Da vam kažem, ne mogu dočekati početak sezone s ambicioznim klubom. Stvarno me Verona željela i ti ljudi vjeruju u mene”, poručio je Pazzini, dodavši:

Potražite više informacija na temu Serie A:

“Hvala predsjedniku Mauriziju Settiju što mi je dao priliku, dat ću sve od sebe da opravdam i njegovo, a i povjerenje krasnih navijača”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije