Pecelj je u zimskom prelaznom roku na Bilino polje stigao iz Zvijezde, a radom i odnosom na treninzima izborio je mjesto standardnog prvotimca

Defanzivac Čelika pred sutrašnju utakmicu

Pecelj: Pobjedom protiv Tuzla Cityja iskupiti se za lošu partiju protiv Krupe

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra igraju važnu utakmicu protiv Tuzla Cityja u Premijer ligi. Zeničani žele da ostanu u borbi za Evropu, a za to im sutra trebaju tri boda, protiv veoma kvalitetne gostujuće ekipe.

Tuzla City ima veoma opasne igrače prema naprijed, to je danas istakao na press konferenciji i defanzivac Čelika, Ljubiša Pecelj, koji vjeruje da će sutra ekipa dobro reagovati nakon visokog poraza u Krupi, te da će se vratiti na pobjednički kolosijek.

"Sigurno da nas očekuje teška utakmica, gosti imaju jedan dobar niz, četiri utakmice su bez poraza i dolaze u Zenicu da se nadigravaju. Nadam se da ćemo sutra biti na nivou, da ćemo se boriti od prve do zadnje minute, te da ćemo s tri boda ostati u borbi za Evropu i iskupiti se za lošu partiju u Krupi", ističe Pecelj.

Dotakao se kratko i prošle utakmice, te je i odgovorio ko je najopasniji igrač Tuzla Cityja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno da nam je nakon Krupe bilo teško, prekinuli smo pozitivan niz, a uz to primili pet golova. Nije nam bilo lagano, ali poslije te utakmice smo kazali da to moramo što prije zaboraviti, te se okrenuti sutrašnjoj utakmici koja je veoma važna i gdje nemamo pravo na kiks. Kada je u pitanju Tuzla Citya po meni njihov najbolji i najopasniji igrač je Miloš Stojčev i posebno ćemo obratiti pažnju na njega", kazao je Pecelj.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmerZE1990
Losa partija je izgubit 1:0 ili 2:0 a ne 5:2 jebem te glupa i nesposobna
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti