Pecelj postao slobodan igrač: Kontakti postoje, spreman sam za nove izazove

Napustio Čelik

Pecelj postao slobodan igrač: Kontakti postoje, spreman sam za nove izazove

S. Mlaćo

Lijevi bek Ljubiša Pecelj od danas je i zvanično slobodan nogometaš. 

Pecelj je proteklu polusezonu proveo u redovima zeničkog Čelika, te upisao 13 nastupa. Bio je veoma zapažen, ali na kraju polusezone odlučio je da napusti Zeničane.

Sada je sve konačno rješeno te je dobio papire.

"Drago mi je da sve riješeno i okrećem se novim izazovima. Najbitnije je da sam u trenažnom procesu, trenirao sam i ponuda već ima. Ipak, morao sam sačekati da se riješi sve sa Čelikom, pa je sada sve lakše u pregovorima sa potencijalnim klubovima. Ima tu klubova iz BiH, ali i inostranstva s kojima su bili razgovori, pa vidjet ćemo", kazao je Pecelj za SportSport.ba, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čeliku od srca želim sve najbolje i da izbori opstanak ove sezone".

Ovaj 26-godišnjak je u Čelik stigao iz gradačačke Zvijezde gdje je pružao sjajne partije. Prethodno je nastupao i za Čapljinu, Rudar Prijedor, Leotar....

Top Komentari

user1580311966
Svi Čelikovi igrači koji su otišli u zimskom prelaznom roku su navodno prema pisanju ovog portala imali odlučnu polusezonu. Čelik je predzadnji na tabeli, ko tu koga laže
3 0
opasni12
Pa da nešto znaju nebi igrali u čeliku!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi