Peco: Dobra provjera za nas, nadam se pobjedi

Mlada reprezentacija danas protiv Albanije

Peco: Dobra provjera za nas, nadam se pobjedi

A. Beganović

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će odigrati prijateljski susret sa Albanijom.

Izabranici Vinka Marinovića nakon trodnevnih priprema u Sport Centru u Međugorju otputovali su u Albaniju gdje ih danas očekuje duel sa domaćom selekcijom.

Iako naša mlada reprezentacija nije kompletna svi su uvjereni da možemo odigrati dobar meč i upisati novu pobjedu.

"U Međugorju smo imali idealne uslove za pripreme. Dobro smo radili i siguran sam da će duel sa Albanijom biti dobra provjera za nas. Nadam se dobroj utakmici i pobjedi u Albaniji. Nekoliko novih momaka je s nama, šef će imati priliku da vidi koliko mogu, a vjerujem da će zadovoljiti njegove ukuse", za SportSport.ba je istakao mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler Radnika, Demir Peco.

Mladi Zmajevi u kvalifikacijama pružaju sjajne partije i tri kola prije kraja u igri su za odlazak na Evropsko prvenstvo.

"Čeka nas težak posao. No, optimističan sam. Uz dobar rad i dobru atmosferu možemo napraviti mnogo toga. Najbitnije je da uoči odlučujućih utakmica budemo standardni u svojim klubovima. Kažem, optimističan sam i vjerujem da možemo na Evropsko prvenstvo", zaključio je mladi reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti