Fudbaler Radnika je uvjeren da će Portugal pružiti šansu našoj reprezentacij i da će naš tim moći da iskoristi priliku koja im se ukaže

Mladi reprezentativac BiH

Peco: Pokušat ćemo iskoristiti napadačku igru Portugala

M. Šljivak

Demir Peco očekuje otvorenu utakmicu protiv Portugala.

"Zadovoljni smo našim nastupima, ali u Rumuniji nismo imali sreće. Sada je pred nama teška utakmica protiv Portugala, ali sigurno da imamo šanse. Mislim da možemo uz maksimalan trud postići dobar rezultat", rekao je Peco, te je dodao:

"Na nama je da damo sve od sebe, Portugal se neće zatvoriti, igraće napadački, te će se nama otvoriti prostor za kontre i to će nam goditi", rekao je Peco.

Utakmica Portugal - BiH igra se u utorak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi