Objavili fotografiju Pedrija i Fatija, a jednog igrača izrezali u brutalno ponizili

Nevjerovatan potez Barcelone

Objavili fotografiju Pedrija i Fatija, a jednog igrača izrezali u brutalno ponizili

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone u ponedjeljak su počeli pripreme za novu sezonu.

Igrači katalonskog kluba su prvo prošli ljekarske preglede, a nakon toga počeli su s treninzima. Na pripremama su se pojavili i igrači koji su bili na posudbi prošle sezone, a nije bilo onih koje je Xavi već otpisao i poručio im da traže novi klub.

Na pripremama je bio i Sergi Roberto koji je nedavno produžio ugovor s Barcelonom. Roberto se prošle sezone nije naigrao zbog problema s povredama, ali se sada vratio u tim.

Barcelona je na društvenim mrežama itekako aktivna nakon početka priprema, te svakodnevno objavljuju fotografije s treninga.

Međutim, jedna fotografija je posebno privukla pažnju javnosti i navijača Barcelone koji su kritikovali klub zbog načina na koji su sve to objavili na društvrenim mrežama.

Naime, na prvobitnoj fotografiji bili su Roberto, Pedri i Ansu Fati, ali ljudi koji se brinu o društvenim mrežama u katalonskom klubu izrezali su Roberta s fotografije i javno ju objavili.

Na prvobitnoj objavljenoj fotografiji bio je i Roberto, ali kasnije je Barcelona ponovo objavila fotografiju i to ovaj put bez iskusnog igrača. U opisu fotografije kratko je pisalo "Talent", aludirajući na Pedrija i Fatija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, taj potez nije promakao navijačima Barcelone koji su u komentarima kritikovali klub i poručili da nisu na taj način smjeli da ponižavaju Roberta i uklanjaju ga s fotografije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi