Izgleda da je bildanje trend među fudbalerima: I Barcelona preko noći dobila svog snagatora

Sve učestalija pojava

Izgleda da je bildanje trend među fudbalerima: I Barcelona preko noći dobila svog snagatora

Admin Čaušević

Posljednjih godina svjedoci smo nestvarnim transformacijama fudbalera evropskih velikana.

Svog snagatora dobila je i Barcelona. U pitanju je 19-godišnji Pedri koji se preko noći iz mšravka pretvodio u mišićavog dečka.

Tokom odmora očigledno je Pedri dosta pažnje posvetio jačanju svog tijela što se odlično moglo vidjeti tokom ljekarskog pregleda.

Ovaj 19-godišnjak je u redove katalonskog diva stigao prije dvije godine iz Las Palmasa i postao je jedan od ključnih igrača Las Palmasa.

Kao što se može vidjeti na jednoj od fotografija španski fudbaler je posvetio posebnu bicepsima koji su u prvom planu.

Oglasi

Kada je stigao na Nou Camp Pedri je bio mnogo mršaviji, posebno se to odnosi na bicepse te je jasno da je u posljednje vrijeme bio dosta u teretani.

Ianče, Pedri je prošle godine na sebe skrenuo pažnju svjetske javnosti kada je odigrao čak 72 utakmice u sezoni 2020/21, a nakon toga je dobio samo dva dana odmora.

[instagram]w03ax8pHAEA[/instagram]

Ove godine je odmor bio nešto duži te se odmah da primjetiti da sjajni fudbaler nije gubio vrijeme te je odlučio da ojača svoje tijelo.

Poznat po skromnosti

Pedri je naglo postao popularan, međutim to ga uopšte nije promijenilo. Prije nekoliko mjeseci je produžio ugovor s Barcelonom prema kojem sedmično zarađuje 38.000 eura.

U razgovoru za španske medije je kazao da je se o njegovom novcu brinu roditelji jer pripada i njima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Moji roditelji vode računa o novcu jer je i njihov. Prva stvar koju sam kupio bila je PlayStation 5 kada je izašao. Sada hoću da kupim novu kuću roditeljima i obnovim staru", kazao je Pedri.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE