Dok skuplja novac da kupi roditeljima kuću mladoj zvijezdi je priređena nezaboravna scena

Izrastao u heroja

Dok skuplja novac da kupi roditeljima kuću mladoj zvijezdi je priređena nezaboravna scena

Admin Čaušević

Izgleda da je fudbalski svijet dobio novu zvijezdu. 

Navijači Barcelone su u Pedriju pronašli novog vođu za naredne godine. To se može zaključiti po njihovoj reakciji nakon meča protiv Seville.

Ovaj 19-godišnjak je odigrao još jednu dobru partiju, a svojim golom je odlučio pobjednika te je Barci omogućio da produži niz pobjeda.

Dugi niz godina navijači na Nou Campu su skandirali ime Lea Messija, ali kako Argentinac više nije član Barcelone navijači Blaugrane imaju novog heroja.

Naime, dok je čekao izjavu svi navijači Barcelone su u glas počeli skandirati Pedrijevo ime u istom ritmu kao što su ranije radili kada bi Messi zablistao.

Oglasi

Iako je popularan Pedri se uopšte nije promijenio te je i dalje ostao mirni i ponizni dečko koji poštuje i cijeni svoje roditelje.

Prije nekoliko mjeseci je produžio ugovor s Barcelonom prema kojem sedmično zarađuje 38.000 eura.

U razgovoru za španske medije je kazao da je se o njegovom novcu brinu roditelji jer pripada i njima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Moji roditelji vode računa o novcu jer je i njihov. Prva stvar koju sam kupio bila je PlayStation 5 kada je izašao. Sada hoću da kupim novu kuću roditeljima i obnovim staru", kazao je Pedri prošle sedmice.

Pedri je u Barcelonu stigao iz Las Palmasa. Katalonci su za njega prije tri godine izdvojili 18 miliona eura. Interesantno da je kao dječak bio u Real Madridu, gdje su mu rekli da nije dovoljno dobar.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
Mali ce biti jos bolji
2 2
axel42
Pa možda je dobar za Barcu ali za Real očigledno nije! Tamo bi grijo klupu!
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti