Barcelona spremila ponudu za Lewandowskog, nude i jednog igrača u zamjenu

Katalonci želje Poljaka

Barcelona spremila ponudu za Lewandowskog, nude i jednog igrača u zamjenu

Endin Čaušević

Robert Lewandowski bi na kraju ove sezone mogao napustiti minhenski Bayern.

Poljski napadač s Bavarcima ima ugovor do ljeta 2023. godine, ali je već u nekoliko navrata odbio mogućnost da produži ugovor zbog čega se sve više špekuliše o tome da bi na ljeto mogao promijeniti klub.

Lewandowski se najviše povezivao s odlaskom u Real Madrid, ali čini se da je kraljevski klub odustao od njegovog angažmana i da su se sada fokusirali samo na dovođenje Kyliana Mbappea.

Međutim, prethodnih dana se pojavila informacija da Barcelona želi dovesti Lewandowskog ovog ljeta, te da je Xavi Hernandez poručio čelnicima kluba da pokušaju svim silama dovesti Poljaka na Camp Nou.

Jasno je da Barcelona finansijski ne stoji baš najbolje i da ne mogu platiti onoliko koliko traži Bayern, te zbog toga su spremni da u transfer uključe i jednog igrača.

Mundo Deportivo je objavio jutros da je Barca spremila prvu ponudu za Lewandowskog, te da će Bayernu uz određenu sumu novca ponuditi i Sergina Desta koji se inače i nalazi na listi želja Bayerna.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je spremna da pusti Desta u zamjenu za Lewandowskog i nadaju se da će to biti dovoljno primamljiva ponuda za Bavarce. Špekuliše se da će Barca pored Desta ponuditi i oko 40 miliona eura.

Pored Barcelona i Real Madrida interes za Lewandowskog pokazao je i Manchester United, ali Crveni đavoli nisu još uvijek slali nikakvu konkretnu ponudu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Lewandowski ih punio godinama i sad da pređe tamo.Totalno nelogično šefe
0 2
Mele
Mogu samo Perdija, Gavija, da ukljuce u zamjenu, ha ha, a ne znam ni sta ce im Lewa, moraju prodati one sve Holandjane da mu nadju mjesto u timu.Onda bi sa Abu, igrao u spicu...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi