Pedri uzeo papirić od nepoznate djevojke, ali mu neće biti dobro kada vidi koliko ona ima godina

Našla se u centru pažnje

Pedri uzeo papirić od nepoznate djevojke, ali mu neće biti dobro kada vidi koliko ona ima godina

Endin Čaušević

Mladi španski reprezentativac Pedri nalazi se u centru pažnje javnosti u Španiji nakon što mu je jedna djevojka prišla kako bi se fotografisala s njim, a zatim mu je dala papirić na kojem je pisao njen broj telefona. No, ubrzo se saznalo o kome se radi, te su se mnogi iznenadili kada su vidjeli koliko godina ona ima.

Barcelona je organizovala druženje igrača i navijača, te su na kraju prisutni imali priliku da se fotografišu s zvijezdama katalonskog kluba, a čini se da je "najpoželjniji" bio upravo Pedri.

Pedriju nije bio problem da se fotografiše sa svim navijačima Barcelone koji su to željeli, ali u centru pažnje našla se jedna djevojka koja je imala jasan plan prije nego što je došla do veznjaka katalonskog kluba.

Naime, ona je na papirić napisala svoj broj telefona, a nakon što je prišla Pedriju i fotografisala se s njim dala mu je papirić koji je on uzeo i stavio u džep.

Kamere su uspjele da snime ovaj trenutak i očekivano taj detalj postao je glavna tema na društvenim mrežama, ali i u španskoj javnosti.

Oglasi

Međutim, nije dugo trebalo da se sazna identitet ove djevojke i ubrzo su pronašli njen profil na Instagramu, a jedna objava posebno ih je šokirala.

U opisu profila djevojke Destiny Riley piše da je model i da ima 18 godina, ali ubrzo nakon toga bilo je jasno da to nisu tačne informacije i već na prvi pogled moglo se vidjeti da ona izgleda nešto mlađe od toga.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cn9UpLmNCCH/[/instagram]

Ispostavilo se na kraju da djevojka koja je Pedriju dala papirić ima tek 15 godina, ali se to po njenim provokativnim objavama na Instagramu ne bi dalo zaključiti.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CoxyDZHtJ9S/[/instagram]

No, odala ju je jedna objava koju je imala prije nekoliko mjeseci. Tada je objavila svoju fotografiju i u opisu jasno otkrila da je iz Španije i da je rođena 2009. godine što znači da će tek ove godine proslaviti svoj 15. rođendan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

[twitter]https://twitter.com/TeamRMFC/status/1627746050751533074[/twitter]

Pedri sigurno nije htio biti neljubazan i prihvatio je njen papirić, ali mnogi smatraju da i ne pomišlja da se javlja maloljetnoj djevojci kada sazna kolik oona zapravo ima godina.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676105602
kako da on zna da ova ima 15 god
0 1
Mostarac94
šta će tek ova radit s 18
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi