Djevojka prišla da se slika s Pedrijem i dala mu papirić, a svi znaju šta je na njemu pisalo

Veznjak Barcelone ju nije odbio

Djevojka prišla da se slika s Pedrijem i dala mu papirić, a svi znaju šta je na njemu pisalo

Endin Čaušević

Veznjak Barcelone, Pedri, našao se u centru pažnje španske javnosti nakon što je jedna djevojka prišla da ga pita da se slikaju zajedno, a nakon što su to uradili kamere su snimile trenutak kako mu ona daje papirić.

Pedri je u Barcelonu stigao na ljeto 2020. godine iz Las Palmasa, ali niko slutio nije da će to biti jedan od najboljih transfera koji je ovaj klub napravio prethodnih godina.

Već u prvoj sezoni oduševio je svojim igrama i neodoljivo podsjetio na Xavija, te je već sada on izrastao u vjerovatno najboljeg veznjaka kojeg katalonski klub ima u svojim redovima.

Pedri je postao nevjerovatno popularan u Barceloni i za kratko vrijeme miljenik navijača, a jedan detalj koji se pojavo na društvenim mrežama to je najbolje pokazao.

Naime, Barcelona je organizovala druženje pojedinih igrača s navijačima što je već tradicija u tom klubu, a između ostalih tu je bio i Pedri koji je očito privukao najveću pažnju.

No, svi pričaju o trenutku kada je jedna djevojka iz publike na kraju tog druženja prišla Pedriju i zamolila ga za fotografiju što je on bez problema pristao, ali ni slutio nije kakav plan je smislila ta djevojka.

Oglasi

Ona je nakon što su se fotografisali dala Pedriju u ruku jedan papirić što su kamere snimile, a zanimljivo da ju on nije odbio, te je uzeo papirić i stavio ga u džep.

Naravno, taj detalj postao je hit na društvenim mrežama jer su mnogi počeli špekulisati šta piše na tom papiriću, ali ubrzo se pojavila informacija da je djevojka priznala da je napisala svoj broj u nadi da će ju Pedri kontaktirati.

Veznjak Barcelone trenutno nema djevojku i bit će zanimljivo vidjeti da li će ju kontaktirati preko broja koji mu je dala ili će ju potražiti na društvenim mrežama što je među današnjim generacijama dosta popularnije.

Ista stvar desila se i prošle godine njegovom saigraču Gaviju kada mu je također jedna djevojka prišla i dala broj telefona, a on ju je ubrzo nakon toga zapratio na Instagramu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Samo što tada ona nije krila da želi dati Gaviju svoj broj, te ubrzo nakon toga su priznali da su bili u kontaktu, ali očito između njih nije bilo ništa više od toga.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi