Novi "problemi" za Pjanića: Tinejdžer ima prednost u timu
FOTO: EPA

Katalonci vjeruju Pedriju

Novi "problemi" za Pjanića: Tinejdžer ima prednost u timu

H. Zilić

Barcelona je u zaostaloj utakmici LaLige savladala Elche sa 3:0, a nakon meča španski mediji su pohvalili igru mladog Pedrija (18).

Ovaj tinejdžer je bio ponovo u startnoj postavi Barcelone. Imao je nekoliko odličnih dodavanja, učestvovao u par sjajnih akcija Barcelone.

Nije prvi put da Pedri dobije pohvale za svoju igru.

Ovo bi moglo predstavljati i novi "problem" za našeg Miralema Pjanića, obzirom da je Pedri igrač sredine terena.

Pjanić je tkaođer zaigrao u startnoj postavi sinoć, ali je zamijenjen na poluvremenu. Rijetke su situacije kad su on i Pedri zajedno na terenu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U ranijim utkamicama ove sezone, Pedri je dobio šansu ispred Pjanića.

Španski mediji su nedavno pisali u mogućem odlasku Pjanića u Inter, a kako stvari stoje, nije isključeno da naš reprezentativac nakon samo godinu dana napusti Camp Nou.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Tako je. Kanta. Ništa nije pokazao.
3 8
Bulle
E jesi glup nije malo....nije on kriv sto mu da poziciju takvu, stq je buskec uradiopa igra vise od njeg, jel on ubrzo protok lopte, jel dao go??? Jest ql u kurcu....covjek ga ne voli i to je ti...
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi