Pedrinho - nova brazilska zvijezda koja će zaigrati na velikoj sceni

Pedrinho - nova brazilska zvijezda koja će zaigrati na velikoj sceni

E. Škorić

FC Barcelona već pregovara s Corinthiansom oko dovođenja 20-godišnjeg Brazilca Pedrinha.

Navodno su predstavnici Barcelone u pregovorima s brazilskim klubom i žele da za 25 miliona eura potpišu još jednog talentovanog igrača iz Brazila.

Uz katalonski klub, Pedrinha prate PSG i ukrajinski Šahtar, koji je oduvijek znao da pronađe talentovanog igrača u Južnoj Ameriic.

Pedro Victor Demino Da Silva, poznatiji kao Pedrinho, debitovao je prije godinu i po za Corinthians, a ove sezone je upisao ukupno 28 nastupa, no nije bio strijelac, s tim da je imao tri asistencije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ima ugovor s brazilskim klubom do zime 2020. godine, no i ranije ga je Barca pratila i sada je sigurno da će pokušati da ga angažuje.

Radi se o nogometašu koji jednako dobro može da igra i na lijevoj i desnoj strani u napadu, a nerijetko i klasičnog centarfora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi