Chelsea odbio ogromnu ponudu za Williana
(Foto: EPA)

Plavci ga nisu željeli prodati

Chelsea odbio ogromnu ponudu za Williana

M. Šljivak

Londonski Chelsea dobio je ogromnu ponudu za Brazilca Williana koja je tokom ljeta stigla u klub.

Brazilac je imao namjeru da napusti Plavce u ljetnom prelaznom roku. Povezivao se sa Barcelonom, ali je na kraju rukovodstvo tima odbilo sve ponude koje su došle s Nou Campa.

Navodnom, na stolu je bila ponuda od 65 miliona funti. Iako je to zaista bila izazovna ponud na kraju je donijeta odluka da se Willian ne prodaje i Chelsea je ponudu odbio.

Willian je jako dobro ušao u ovo sezonu. U sedam odigranih utakmica postigao je dva gola i upisao dvije asistencije, a ovo mu je šesta sezone u klubu sa Stamford Bridgea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prethodno je igrao za Anzhi, Shakhtar i Corinthians.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi