Pedro demantuje medije: Ostao bih u Chelseaju

Ističe mu ugovor na kraju sezone

Pedro demantuje medije: Ostao bih u Chelseaju

Fudbaler Chelseaja Pedro Rodriguez izjavio je kako nije tačno da će sigurno napustiti Stamford Bridge.

Španac se ove sezone nije naigrao u Chelseajevom dresu. Niz povreda te konkurencija u timu razlog su zašto je nastupio na samo devet utakmica u ligi, a kako mu na kraju sezone ističe ugovor, uveliko se špekuliše o njegovoj budućnosti.

Pojedini mediji prenijeli su navodnu Pedrovu izjavu u kojoj je on poručio da odlazi iz Chelseaja, ali, ispostavilo se, da ti napisi nisu tačni.

"Mnogi navijači Chelseaja su slali poruke, zahvalili mi se na vremenu provedenom u klubu, štp cijenim, ali tek treba da razgovaram sa klubom o svojoj budućnosti. Još ne znam hoće li ugovor biti produžen", izjavio je 32-godišnji Pedro, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pripadam Chelseaju, moja želja je da ostanem ovdje. Vidjet ćemo šta će se desiti", kazao je Pedro.

Pedro je u Chelsea došao još 2015. godine iz Barcelone.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi