Nerealan lob na Emiratima: Nevjerovatno odakle je Ramsdale primio gol

Majstorija igrača Sportinga

Nerealan lob na Emiratima: Nevjerovatno odakle je Ramsdale primio gol

A. Čaušević

Pokušaji s centra kada golman istrči nisu tolika rijetkost, međutim zaista su rijetke situacije kada lopta završi u golu. Dešavaju se jednom u karijeri. Tim poduhvatom se od večeras može pohvaliti i Pedro Goncalves.

U revanš susretu osmine finala Europa lige između Arsenala i Sportinga viđen je jedan do najboljih golova u UEFA-inim takmičenjima ove sezone.

Igrala se 62. minuta kada je Pedro Goncalevs izveo pravo remek-djelo tako što je lobovao Aarona Ramsdalea sa 50-ak metara.

Goncalves je uzeo loptu na svojoj polovini, napravio nekoliko koraka prema naprijed te uputio savršeno precizan šut.

[twitter]https://twitter.com/eurofootcom/status/1636478970664308746[/twitter]

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Uspio je portugalski veznjak loptu poslati preko Ramsdalea i tako ga lobovati na nevjerovatan način.

Golman Arsenala se upecao u mrežu i ovaj gol će sigurno naštetiti njegovoj reputaciji bez obzira što sjajno brani kroz cijelu sezonu.

Promo

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
NEREALNO JE PRICATI da si VELIKAN, a klub ti ima ISTO EVROPSKIH TROFEJA kao LEOTAR, Rudar Breza, Saven Belupo i VOZDOVAC, zajedno..DAKLE, O, N U L A..ali oni se cuvaju, za PRVENSTVO, valja i to NEOSVOJITI..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi