Pedro potvrdio da napušta Chelsea na kraju sezone, a ime novog kluba već se zna?

Vraća se u Španiju?

Pedro potvrdio da napušta Chelsea na kraju sezone, a ime novog kluba već se zna?

E. Čaušević

Španski fudbaler Pedro Rodriguez na ljeto 2015. godine stigao je u Chelsea iz Barcelone.

Plavci su ovog ofanzivca platili 27 miliona eura, a Pedro je potpisao petogodišnji ugovor. Ipak, njegova saradnja s Chelseajem ističe na kraju ove sezone i on je odbio opciju ostanka na Stamford Bridgeu.

Pedro je u razgovoru za Cadena SER priznao da je odlučio napustiti Chelsea ove sezone, te da će kao slobodan igrač moći izabrati svoj naredni klub.

"Ostaću u Chelseaju do kraja ugovora, ali ga neću produžiti. To sada nije najvažnije o čemu razmišljam i bitno je da sve ovo oko koronavirusa prođe. Još uvijek ne znam šta će biti u budućnosti, ali sigurno je da neću ostati u Londonu", rekao je Pedro.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Španski mediji su odmah počeli špekulisati da bi se ovaj 32-godišnjak mogao vratiti na Camp Nou jer Barcelona nema ništa protiv da on ponovo obuče dres ovog kluba gdje je igrao s dosta uspjeha.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi