Pedro pravi još jedan veliki transfer?

Seli u Juventus?

Pedro pravi još jedan veliki transfer?

Midhat Šljivak

Fudbaler Chelseaja Pedro Rodriguez (30) mogao bi u januaru napustiti redove londonskog kluba.

Ovaj sjajni krilni fudbaler na stolu ima ponudu torinskog Juventusa, koji bi ga rado vidio u svojim redovima u januarskom prelaznom roku.

Navodno, španski fudbaler je velika želja trenera Stare dame Massimiliana Allegrija. On već ima pravu ulogu u timu za Pedra i naredio je čelnicima kluba da mu reprezentativca Španije dovedu u narednom prelaznom roku.

Tako bi Pedro mogao ostvariti još jedan veliki transfer. Ovaj skromni 30-godišnjak je karijeru počeo u Barceloni, a član Plavaca iz Londona je postao 2015. godine.

Sada bi mogao obući dres još jednog velikana, a u dosadašnjoj karijeri je odigrao 86 utakmica za Chelsea i postigao je 21 gol.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Interes za ovog fudbalera pored Juventusa pokazuju i ostali italijanski velikani, ali sigurno je da Bianconeri zbog trenutnog statusa imaju prednost ispred Napolija, Rome, Milana i Intera.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi