Peko: Forma Željezničara nas neće iznenaditi

Uoči večerašnjeg derbija

Peko: Forma Željezničara nas neće iznenaditi

M. Maksimović

Ivan Peko je dosta tiho dospio u Zrinjski i kasnije zauzeo mjesto u startnoj postavi, ali se jedanaestorka aktualnog šampiona danas teško može zamisliti bez ovog svestranog fudbalera koji može pokriti nekoliko pozicija u timu.

Peko je nedavno na meču protiv Širokog Brijega bio strijelac, a kasnije je zapažen bio i u trijumfu nad Slobodom u Mostaru. Očekuje da će kvalitetnu partiju pružiti i na večerašnjem derbiju protiv Željezničara.

“Bilo je i malo lošijih izdanja, ali i onih boljih, lično sam zadovoljan, posebno uzimajući u obzir da je iza mene duža pauza. Naravno, uvijek težim i vjerujem da mogu bolje”, kazao je Peko, svrstavajući Željezničar među tri najkvalitetnija tima Premijer lige u ovom trenutku.

“Protiv Željezničara neće biti lako. Neće nas zavarati njihova trenutna forma koja ne obećava. Siguran sam da je pred nama neizvjesna i tvrda utakmica, ipak se sastaju dvije od tri najkvalitetnije ekipe u našoj zemlji”, dodao je.

Peko je uvjeren da je Zrinjski sposoban odbraniti naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Izgledamo jako dobro. Kostur tima koji je lani osvojio naslov prvaka je zadržan i to je temelj na kojemu možemo graditi još jednu titulu. Ovog puta će biti teže jer je liga manja, pa time i kvalitetnija. Dobro je što imamo više derbija”, rekao je Peko.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi