Pelle na Stamford Bridgeu?

Napadač u Chelseaju?

Pelle na Stamford Bridgeu?

Midhat Šljivak

Italijanski napadač Graziano Pelle mogao bi pojačati ekipu Chelseaja.

Kako navode italijanski mediji, novi menadžer Plavaca Antonio Conte želi vidjeti sjajnog napadača Southamptona u svom timu i navodno je već spremna ponuda za njega.

Ovaj 30-godišnji fudbaler iza sebe ima dosta dobru sezonu u dresu Svetaca. Postigao je 10 pogodaka u 28 nastupa, te je privukao pažnju na sebe, naročito italijanskih klubova.

Povezivao se s prelaskom u Romu, ali čini se kako će Pelle ipak ostati u Engleskoj. Ponuda Chelseaja se lako ne odbija i mogli smo ga od naredne sezone gledati u dresu Plavaca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pelle je u karijeri igrao za veliki broj ekipa, a ime je stekao nastupajući za Feyenoord.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi