Terryjeva bajka u Chelseaju završila na najgori mogući način

Zbog crvenog kartona propušta oproštajni meč

Terryjeva bajka u Chelseaju završila na najgori mogući način

Endin Čaušević

Ekipa Chelseaja poražena je danas na gostovanju protiv Sunderlanda sa 3:2.

Iako su Plavci imali vodstvo od 2:1, domaća ekipa je sjajnim preokretom u finišu utakmice uspjela da stigne do pobjede. Ipak, današnji meč obilježio je kapiten londonske ekipe John Terry.

Naime, Terry je danas odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu Plavaca iako je do kraja ostalo još jedno golo. Terry je u finišu današnje utakmice dobio dva žuta, odnosno crveni karton, te neće moći igrati na svojoj oproštajnoj utakmici.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Klub je saopštio prije nekoliko sedmica da najvjerovatnije neće ponuditi novi ugovor Terryju, te da će on na kraju sezone napustiti Stamford Bridge. Njegova bajka u plavom dresu danas je završila na najgori mogući način.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi