Pelle: Nisam provocirao Neuera, to je laž

Tragičar Italije o prozivkama

Pelle: Nisam provocirao Neuera, to je laž

D. Vejo

Italijani sinoć nisu bili precizni sa bijele tečke protiv Njemačke. Među onima koji su promašli bio je i napadač Pelle, koji je nakon meča bio na udaru kritika.

Razlog leži u tome da je centarfor navodno vrijeđao golmana Pancera, Manuela Neuera. O svemu tome, oglasio se i sam fudbaler Azzurra.

"Nije istina. Niti u jednom trenutku nisam ni pomislio a kamoli uradio bilo šta što bi uvrijedilo golmana protivničke ekipe. Čak smo se i pozdravili nakon utakmice", ističe Pelle.

Italijan je govorio i o promašaju.

"Dešava se. Da sam postigao gol bio bih junak, a ovako sam tragičar. Nismo ovako planirali izvođenje penala, ali šta da se radi", zaključuje on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi