Nakon plesa australskog golmana

Promijenjeno pravilo izvođenja penala!

10

Komentari (10)

seyof1
Ma naj bolje da se penal puca k'o kad smo djeca bili, na prazan gol s gola na gol i to je to ;-) (onda mogu staviti i tri kornera penal)
Alpasinacxx
Bilo bi dobro, recimo , da igrač ima tri pokušaja da pogodi iz penala, a da je pritom golman leđima okrenut prema igraču.
arca
I dodje ti jedan bruno i skakuce dok izvodi penal. Koja lakrdija
Thierry.Henry
Na kraju dodje, da golman tu sluzi et da nije gol prazan , da ljepsa situaciji.. ovako Su sanse igraca 85%,Bas zbog Toga treba pustiti golmanima ove,da kazemo psiholoske igre..sad Su bukvalno svezani..
MaDaj
Penal treba da bude kao u hokej-u. Lopta na 25 metara od gola, 5-7 sekundi na sati, i hajde jedan na jedan pa šta bude. Tako i golman i igrač imaju podjednaku šansu. Ovo sto gledamo sad je čista glupost. I svaka promjena pravila čini glupost još većim. Šta je sledece? Golman mora skakutati na jednoj nozi?
King_Kenny
...jbg onda je najbolje da se skloni skroz sa gola kad pucaju penal...treba uvesti pravilo da golman smije istrcati do peterca cim sudija da znak da se penal izvede,da bude sto teze zabiti gol kako penal ne bi bio nesto sto rjesava utakmice nego da i golman ima neku sansu...
Thierry.Henry
Zanimljivo...ovako ,sanse igrac golman 85-15.jbg. Sva OVA pravila idu U korist igracu
King_Kenny
@Thierry.Henry ...peterac se smatra golmanskim prostorom inace ne vidim sto se on ne bi i u slucaju penala smio tuda kretati...ali jasno je da se ide na ruku napadacima da bude sto vise golova...ovako se i kosarka u NBA unistila jer su odbranu potpuno bacili u drugi plan,sudi se svaki moguci kontakt u odbrani...
Ajdin1995
Jos golmanima svezite ruke i stavite povez na oci i najbolje je nek tako brane. Taj golman je i postavljen kako bi odbranio penal, a nije tu kao ukras. Glupost svjetskih razmjera!
elvir_86
i opet se štima velikim ekipama !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.