Zekić ne računa na fudbalera iz Venecuele

Adalberto Penaranda otpisan u FK Sarajevo?

17

Komentari (17)

zgembo.popuslic
Sve vise vjerujem da ovaj Mirvic namjerno daje ove velike ugovore pa ih onda raskida i da tu ima posla za SIPA-u. Koliko je samo doveo i otpustio igraca, trenera u svim selekcijama, ljudi u administraciji u zadnje 2-3 godine. Vjerovatno na papiru u ugovoru stoji jedna cifra a vamo se dijeli po odredjenom postotku npr pola njemu a pola potpisniku ugovora. Isti princpi vazi i za ove raskide ugovora. Isplatit cu ti toliko i toliko na papiru a poslije cemo podijelit kako se dogovorimo
PRESEDAN
Ecosport
FK Njanjajevo treba prijaviti SIPA-i!
Ecosport
Čekamo dan kada vam odleti Nemanja Mirvić, a onda vam SIPA sleti u klub.
HUNTER_79
@Ecosport trebamo ti yebati kompletno žensko pokoljenje, pa onda prijavi.
HUNTER_79
@Ecosport čekam dan da ti vidim tu ružnu facu odvratnu, pa da ti se nayebem kompletnog ženskog roda. Yebo ti onaj lopov Kevelj majku i sestru u usta, a kad tad će i njegovi ahbabi iz SIPE pasti na glavu, pa da vidimo šta će onda biti. Majku ti šugavu yebem, kako bi ti se nayebo majke kuravele, nisi svjestan.
Wiener
ima para..moze mu se..da dovodi i otpusta kako hoce!!
user1687522641
Prva pametna odluka Mirvica i kompanjije.
HameHordeZla
Plata 25 hiljada eura, ugovor do ljeta 2026. Nece mu se isplatiti citav ugovor, potpisace tzv sporazumni raskid i dobiti mozda godinu plata, znaci oko nekih 600-700 hiljada maraka. Dzaba nama pare, kad ne znamo. Za ovaj novac smo mogli dovesti ne jednog ili dva, nego 5 strasnih igraca i prekucati ligu.
Evander
Krmetino deb.ela mirvicu odlazi iz svetinje Dusa nasa mirvic oca hebo svog debelog, srozat ce klub za sva vremena, pere tudje pare, administracija qurave sa instagrama, sve je ovo maslo deb.elog hostoplera.
user1710505501
Ti si decko lud
dragons
Ko ja si ti budala ?
Evander
Hebe li te debeli, imal dnevnice
Evander
Koja" idiote nepismeni
Frane
U 3 godine što je u klubu akumulirao je 90 bodova zaostatka za prvim mjestom. Ali iz nekog razloga mu Sarajlije idalje dr.aju tuki. Mirvah udri, tvoje je.
Ecosport
I još govore šta vas briga šta radi, njegove su pare hahahahahaha
scarleth maffino
Ode čoek u Hurgadu malo fakultativni izleti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.