Pep ga otjerao, a City po njemu nazvao pomoćni teren
Guardiola je odmah po dolasku u City otpisao legendu Joea Harta, ali navijači na Etihadu nikako ne zaboravljaju sve ono što je napravio za klub, pa ni rukovodstvo Građana

Klub iskazao poštovanje Joeu Hartu

Pep ga otjerao, a City po njemu nazvao pomoćni teren

Edmir Škorić

U Manchester Cityju su jedan od terena u akademiji nazvali po bivšem igraču.

Joe Hart je dugo godina bio na golu Manchester Cityja, no kada je došao Pep Guardiola, morao je da napusti Etihad.

Ipak, u klubu nisu zaboravili sve što je napravio u dresu Cityja, pa je teren na kojem se održavakju golmanski trenzinzi nazvat po njemu - Joe Hart.

Hart je 12 godina proveo u Cityju, bio je i član one zlatne generacije koja je osvojila naslov prvaka Engleske, ali je dolaskom Pepa završena njegova epizoda u ovoj ekipi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Trenutno je član Burnleyja na čijem je golu branio na osam utakmica Premier lige u ovoj sezoni.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti