"Stavljat ću Džekine slike sve dok ga ne kupimo"
Džeko se povezuje s mnogim engleskim klubovima, ali ne i sa Manchester Cityjem, mada bi jedan navijač Građana najradije da se Dijamant opet vrati na Etihad. Kolike su mu šanse?

Navijač Cityja ne gubi nadu

"Stavljat ću Džekine slike sve dok ga ne kupimo"

Edmir Škorić

Zaninljivu poruku imao je navijač Manchester Cityja na Twitteru.

Edin Džeko je kao vino - što je stariji, to je bolji. Dijamant igra sjajno i ove sezone, a potvrda dobre forme i velike klase stigla je i nedavno na Grbavici u meču Lige nacija između BiH i Sjeverne Irske, kada je postigao dva spektakularna, a jedan gol su mu neopravdano poništili.

Pojavile su se potom informacije u otočkim medijima kako je Džeko na meti West Hama, Crystal Palacea, Cardiffa i Southamptona, a i sam Edin nije isključio mogućnost da se vrati na Otok.

Posebnu želju za njegovim dolaskom ima jedan navijač Cityja na Twitteru, koji je napisao kako će postavljati slike svaki dan sve dok Edin ponovo ne potpiše za Građane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pa vidjet ćemo hoće li ispuniti obećanje. Ne želimo ga razočarati, ali Džekin novi transfer na Etihad djeluje zaista nerealno.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

adem kozic
Za Džeku bi to bilo extra !!
24 1
ManCityEmily
hvala na izloženosti!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi