13

Komentari (13)

Sanska_Prangija
673 tekmi, 500 je pobijedio, a koliko 'X' eva makar recite, da makar sam izracunam gubitke
MaDaj
Novinar, city igra protiv Burnley-a sledecu tekmu :)
Jugovina
Sjajan trener ali u karijer jos nije vodio klub koji svakako nije bio najbolji u drzavi. Pitanje je bi li se toliko isticao da vodi solidne ali ne i najbolje klubove poput Evertona, Atalante i sl.
vedin
A zašto da vodi solidne klubove?
MaDaj
maloumno razmisljanje... ... dovoljna je cinjenica da treneri barcelone dobijaju otkaze... treneri bayerna dobijaju otkaze... treneri citija dobijaju otkaze ... on gdje god bio otisao je tek kada je on zelio i to cak i tada su ga molili da ostane .. .. dakle kako to da ovi ostali treneri koji su vodili te velike klubove nakon njega nisu imali rezultate ???
Adnanos
Ma ja isto onaj sto je zamijenio Jupp Heynckena i nista nije uradio sa Bayernom sto nebi i neka baba iz Podrinja.
Adnanos
A i Mancini je pobijedio ligu sa Cityjem a danas imaju jos bolji tim. A Barcelona je imala najbolji tim u historiji fudbala tada.
Adnanos
Volio bi da pokusa sa Norwichom
memara86
@Adnanos nek pokušaju i drugi. Da je za Norwicha onda bi ga i vodio
On je za velike klubove, a Norwiche vode Sam Allardyce i slični.
MaDaj
nemozes ti to objasniti @memara86 nema tu razumijevanja... imas pun K trenera koji su vodili "Velike" timove, cak i puno vece od citija i nisu ni blizu ovakve statistike ... voljeli ovog tipa ili ne mora se priznati da covijek zna sta radi i to mu ide od ruke...
Adnanos
Lippi, Ancelotti, Klopp, Gasperini, Mourinho, Wenger itd svi su vodili male timove i dokazali se. Gusrdiloa vodio najbolji tim ikad u historiji Barcelonu a sa Bayernom nista posebno nije uradio sto nebi bilo ko mogao. A sa Cityjem Ligu sampiona sanja a ima najskuplji tim.
MaDaj
@Adnanos ni Ronaldno i Messi nisu najbolji igraci danasnjice... kako ce biti najbolji kad su samo igrali za dobre klubove ... hajde neka odu u stoke i Millwall pa neka nesto naprave tek tada mogu biti "najbolji".... Fakat tvoja logika nema smisla ahahah ... covijek je presao iz Barcelone B u A tim i automatski se rijesio Ronaldinja, Deca, koji su bili zastitni znak barcelone ... ta Barcelona koju je naslijedio koju nazivas najbolji klub u historiji nije digla titulu predhodne 3 godine ... on ju je digao u debitantskoj sezoni.. da ne spominjem da su u toj sezoni postali prvi spanski tim koji je digao kup ligu i ligu sampiona ... kako to da u predhodnim godinama nisu imali taj uspijeh ?? (ili u godinama nakon njega?)
Adnanos
@Madaj o **** ali si otisao predaleko pa neznas ni o cemu pricas. Halo covjece pa ti poredis igrace sa trenerima, o ****. Ronaldo je se borio medju stotinama hiljada igraca pa i miliona igraca i uspio doci do vrha. Nemam rijeci, ostao sam zatecen tvojim komentarom. A Rajkard je takodje pobijedio sve sa losijom Barcelonom. Da nije Messi dobijo nagrade dobivali li bi Iniesta i Xavi. Igrac dobije sansu kada je svojim igrama zasluzi. Nemogu vise ovu torturu citat.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.