Gospodski potez: Pep Guardiola sutra stiže u Barcelonu, a razlog je jasan

Bit će na press konferenciji

Gospodski potez: Pep Guardiola sutra stiže u Barcelonu, a razlog je jasan

Endin Čaušević

Argentinski fudbaler Sergio Aguero sutra će zvanično objaviti kraj svoje karijere.

Aguero je krajem oktobra na meču protiv Alavesa imao problema s disanjem i kraje prvog poluvremena zatražio je izmjenu jer nije mogao da nastavi utakmicu.

Ljekarski tim Barcelone je odmah prebacio Argentinca u bolnicu gdje je uradio detaljnje pretrage, a na kraju je utvrđeno da Aguero ima srčanih problema.

Prvobitno je objavljeno da će van terena biti tri mjeseca, te da ljekari prate rad njegovog srca, ali sada je jasno da ja Aguero "odigrao" svoje. Naime, već neko vrijeme se špekuliše da je odlučio da završi karijeru jer mu je zdravlje na prvom mjestu.

Barcelona je danas potvrdila da će Aguero sutra održati press konferenciju na kojoj će se oprostiti od igranja fudbala, a u katalonskom klubu je odigrao tek nekoliko utakmica.

Katalonski Sport objavio je danas da će na sutrašnjoj press konferenciji biti i Pep Guardiola koji će sutra doputovati u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Guardiola je trenirao Aguera u Manchester Cityju, te želi sutra da mu pruži podršku i odlučio je da će doputovati u Barcelonu kako bi prisustvovao press konferenciji na Camp Nou.

Agueru će društvo na pozornici praviti i predsjednik katalonskog kluba Joan Laporta. Press konferencija je zakazana sutra za 12 sati.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benz
Igracina a Pep je uvjek gospodin bio
3 1
Miskee
Dobar igrač bio..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi