Guardiola više nikada neće trenirati Barcelonu, naveo je i glavni razlog za to

Nakon pobjede nad Sheffieldom

Guardiola više nikada neće trenirati Barcelonu, naveo je i glavni razlog za to

Admin Čaušević

Pep Guardiola je vrhunac svoje karijere imao u Barcloni kada je s katalonskim timom dva puta bio prvak Evrope.

Nakon toga je otišao u Bayern. Već nekoliko godina radi kao menadžer Manchester Cityja, ali istovremeno se stalno povezuje s povratkom na Nou Camp.

Nakon što su Građani pobijedili Sheffield United Guradiola je poručio da više nikada neće trenirati Barcelonu i da je gotovo s tim.

"Moj period treniranja Barcelone je završen. Jednom u životu radite neke stvari. Završeno je", kazao je odlični stručnjak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Vratit ću se u grad da vidim moj klub, da pogledam utakmicu, ali je gotovo", dodao je Pep.

Guradiola je na klupi barcelone u periodu od 2008. do 2012. godine osvjio 14 trofeja uključujući tri La Lige i dvije Lige prvaka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

to_je_tako
Pametan, nije lik glup. Zna da je kao trener Barcelone osvojio masu trofeja i sve sto se osvojiti može. Zna da je imao spektakularnu ekipu tada, sto danas ne bi bas u toj mjeri imao. I sto da se upušta u to, da možda ne ostvari rezultat i “pokvari” sav onaj “ugled” sto je stekao. ?
3 0
ryan.giggs
Pep neće biti trener, ali hoće sportski direktor. Sve je davno dogovoreno. Trebali ste ga pitati što nije produžio ugovor sa Cityjem.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi