Sloboda mišljenja: Nekadašnjem igraču Redsa Grobari bolji od navijača Liverpoola

Smjela izjava

Sloboda mišljenja: Nekadašnjem igraču Redsa Grobari bolji od navijača Liverpoola

A. Čaušević

Navijači Liverpoola slove za najbolje na svijetu, prvenstveno zbog atmosfere na Anifeld Roadu, ali i lojalnosti koje pokazuju na gostujućim mečevima. 

Fudbaler Partizana, Lazar Marković, koji je svojevremeno nastupao za Liverpool smatra kako su Grobari bolji u navijanju od pristalica Redsa.

Ofanzivac beogradskog tima ima iskustvo igranja u Humskoj i na Anfield Roadu zbog čega ima povod da povuće paralelu između dvije navijačke skupine.

"Partizanovi Grobari su bolji od navijača Liverpula", rekao je Marković za srbijanske medije.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Marković je za Liverpool odigrao 34 utakmice uz tri postignuta gola. U slavni engleski klub je stigao 2014. godine i uglavnom je igrao na posudbama i o to Fenerbacheu, Sportingu, Hullu, Anderlechtu...

U Partizan se vratio prošlog ljeta. Za sada se nije naigrao jer je u prvom dijelu sezone skupio svega sedam nastupa, uglavnom zbog problema s povredom.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

anes3000
A dobro ako si s Balkana tesko da ces negdje vidjet bolju atmosferu tj. Osjetit je ..
2 1
AH1991
E moj Lazare...
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi