7

Komentari (7)

rime_
Ovi transferi i razbacivanje milionima su za United i Barcelonu.
Adnanos
Ali kocka je glavna tema.
PeppermintSA
Valjda je svima jasno da Pep ne koristi klasične napadače. Čovjek se riješio Ibrahimovića i Eto’a, Lewandowski mu je često grijao klupu, takođe i Aguero. Haaland je baš onaj tip napadača kojeg Pep ne voli.
douglasssy
Plus igra sa igracima koji su vise tehnicari, niski, niskog tezista tijela, jer voli loptu u svom posjedu, pa pogledajte cijeli vezni, skoro svi niski, mrtvi oni tehnicari.
MaDaj
Brate, bas zbog toga ne razumijem ove senzacijonalne naslove... covijek nikad nije forsirao "Target man" uvijek se oslanjao na brza probijanja brojnih midfielder-a ... meni je uvijek bilo komicno kad cujem da ga povezuju sa Hallandima i Kean-ima kroz godine ..
PeppermintSA
Upravo, uz konstantno ulaženje u šesnaesterac iz drugog plana. U njegovim ekipama su najbolji strijelci uvijek vezni igrači. Čovjek štaviše forsira vezne igrače u zadnjoj liniji. Znači, od golmana do napada, samo nek su jaki na lopti, nek drže posjed, pune šesnaesterac i golovi će doći.
douglasssy
Pa u jednoj utakmici imas 5 igraca sto se izredaju da daju golove. Najbolji igraci njegovom tima, vezni igraci, De Bruyne, Gundogan, Silva i slicno. Ovo ostalo po strani igraju na snagu i na brzinu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti